Vanzare echipamente de interventii si

echipamente de descarcerare

Vanzare echipamente de interventii si echipamente de descarcerare

      Vanzare echipamente de interventii si alte echipamenete de descarcerare si interventiilor in situatii de urgenta Va punem la dispozitia o gama larga de accesorii pentru autospecialele de pompieri. Toate accesoriile sunt ceritifcate UE si sunt asemanatoare celor folsoite de IGSU. Asiguram service in garantie si service post-garantie pentru  toate echipamentele de descarcerare si echipamentelor necesare interventiilor la incendiu.

           Asigurarea de autospeciale de stins incendii dotate corespunzator si incadrate cu echipaje, la obiectivele unde instalatiile automate pentru stingerea incendiilor nu exista, sunt defecte sau aflate in reparatie/revizie. Autospecialele noastre sunt in perfecta stare de functionare, au reviziile facute la zi.  Dotarile autospecialelor sunt complete, asemanatoare cu dotarile autospecialelor IGSU. Echipajul este format din servanti pompieri specializati atat teoretic cat si practic, prin cursuri servanti pompieri si sunt antrenati periodic.

          Mentenanta si vanzare echipamente de interventii si autospeciale Va garantam cel putin 3 luni la orice autospeciala vanduta de noi. Autospecialele noastre sunt revizuite atat la partea mecanica, cat si la suprastructura de stins incendii. Va putem oferi servicii de reparatie si intretinere autospeciale pompieri, atat pentru autospeciale cu apa si spuma, cat si pentru autoscari de stins incendii. Pentru orice autospeciala cumparata de la noi sau orice autospeciala reparata la noi, va putem asigura curs si asistenta pentru o mai buna utilizare. De asemenea, putem asigura modificarea autospecialelor astfel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra. Putem pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru autospeciale , toate fiind asemanatoare celor utilizate de ISU.

Consultanta PSI

Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU.

Consultanta PSI pentru autoritati locale.

Societatea noastra are un istoric vast de activitati cu autoritatile locale. De fiecare data facem chiar mai mult decat este trecut in caietul de sarcini pentru ca ne dorim sa stim ca oamenii din serviciul voluntar pentru situatii de urgenta sunt pregatiti corespunzator, autospeciala este revizuita si fucntioneaza in parametri.

Cursuri de formare profesionala

Societatea noastra poate organiza cursuri pentru servanti pompieri, cursurile contin parte teorietica si parte practica.

De ce sa alegi SPS POMPIERI

Cu SPS POMPIERI iti poti dezvolta afacerea in liniste, noi iti oferim toate serviciile necesare pentru ca tu sa poti sa te dezvolti in siguranta.

SPS POMPIERI

Oferim servici de consultanta de mai bine de 25 ani, experienta acumulata prin implementarea proiectelor reprezinta o valoare profesionala dovedita.

Servicii complete de consultanta

Va oferim o gama larga de servicii asfel incat sa va adresati unei singure firme de consultanta fara stres si timp pierdut.

Consultanta premium

In cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Servicii complete de consultanta PSI

Consultanta pentru intocmirea dosarului si obtinerea avizului de securitate la incendiu, respectiv a autorizatiei de securitate la incendiu. Aveti o afacere la inceput sau vreti sa va extindeti si aveti nevoie de aviz de securitate la incediu, noi va putem ajuta inca de la inceput. Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU. De asemenea, in cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Consultanta asigurata beneficiarului in vederea indeplinirea obligatiilor pe care le are acesta conform legii in cadrul organizarii activitatilor de protectie civila. Echipa noastra de consultanti va poate ajuta cu obtinerea documentelor necesare avizului de protectie civila. De asemenea, va putem indruma in aplicarea masurilor luate de  IGSU din avizul de protectie civila. Consultantii societatii va pot ajuta cu elaborarea documentelor pentru obtinerea avizului de protectie civila dar si cu elaborarea documentelor specifice pe linie de protectie civila.