Cursuri servant pompier

Servicii

Servicii de consulta PSI profesionale

Fiecare proiect este unic, poti solicita o oferta personalizata, iar un specialist SPS iti va fi alaturi pe tot parcursul procesului de implementare.

Get in Touch

Bucuresti, Romania

Luni-Vineri 08.00-20.00

Cursuri servant pompier

​         Echipa noastra de instructori poate asigura cursuri servant pompier la cele mai inalte standarde. Cursul este format din parte teoretica si parte practica.  Partea teoretica se va desfasura intr-o sala de curs dotata cu toata aparatura necesara desfasurarii oricarui tip de curs in conditii optime de invatare si de predare dar si cu echipamentele folosite de viitori servanti pompieri la viitorul loc de munca. Partea practica consta in manevrarea unei autospeciale, folosirea tuturor accesoriilor gasite intr-o autospeciala de stins incendii, mentenanta minima necesara la autospeciala de stins incendii. De asemenea, in partea practica se organizeaza stingerea unui incendiu, unde se urmareste modul de actionare pentru stingerea unui incendiu, dar si modul de prevenire a acelui incendiu.

Acte necesare inscriere cursuri servant pompier

 • Carte de identitate;
 • Certificat de nastere;
 • Certificat casatorie / decizie divort
 • Diploma Invatamant minim obligatoriu (8-10 clase);
 • Aviz medical de la medicul de familie (apt pentru exercitarea ocupatiei de Servant Pompier)
 • Cazier

        

Competente profesionale dobandite in urma absolvirii curs formare profesionala servant pompier.

 • Efectuarea activitatilor de pregatire in situatii de urgenta;
 • Desfasurarea activitatilor premergatoare interventiei in situatii de urgenta;
 • Executarea interventiei in situatii de urgenta;
 • Intretinerea mijloacelor tehnice de interventie din dotare;
 • Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca;
 • Aplicarea normelor de protectie a mediului.
cursuri servant pompieri

Consultanta PSI

Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU.

Consultanta PSI pentru autoritati locale.

Societatea noastra are un istoric vast de activitati cu autoritatile locale. De fiecare data facem chiar mai mult decat este trecut in caietul de sarcini pentru ca ne dorim sa stim ca oamenii din serviciul voluntar pentru situatii de urgenta sunt pregatiti corespunzator, autospeciala este revizuita si functioneaza in parametri.

Cursuri de formare profesionala

Societatea noastra poate organiza cursuri pentru servanti pompieri, cursurile contin parte teorietica si parte practica.

De ce sa alegi SPS POMPIERI

Cu SPS POMPIERI iti poti dezvolta afacerea in liniste, noi iti oferim toate serviciile necesare pentru ca tu sa poti sa te dezvolti in siguranta.

SPS POMPIERI

Oferim servici de consultanta de mai bine de 25 ani, experienta acumulata prin implementarea proiectelor reprezinta o valoare profesionala dovedita.

Servicii complete de consultanta

Va oferim o gama larga de servicii asfel incat sa va adresati unei singure firme de consultanta fara stres si timp pierdut.

Consultanta premium

In cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Servicii complete de consultanta PSI

Consultanta pentru intocmirea dosarului si obtinerea aviz de securitate la incendiu, respectiv a autorizatie de securitate la incendiu. Aveti o afacere la inceput sau vreti sa va extindeti si aveti nevoie de aviz de securitate la incediu, noi va putem ajuta inca de la inceput. Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU. De asemenea, in cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Consultanta asigurata beneficiarului in vederea indeplinirea obligatiilor pe care le are acesta conform legii in cadrul organizarii activitatilor de protectie civila. Echipa noastra de consultanti va poate ajuta cu obtinerea documentelor necesare pentru obtinere aviz de protectie civila. De asemenea, va putem indruma in aplicarea masurilor luate de  IGSU din avizul de protectie civila. Consultantii societatii va pot ajuta cu elaborarea documentelor pentru obtinerea avizului de protectie civila, dar si cu elaborarea documentelor specifice pe linie de protectie civila.