Consultanta indeplinire obligatii de protectie

civila

Consultanta indeplinire obligatii in cadrul organizarii activitatilor de protectie civila

​         Consultanta asigurata beneficiarului in vederea indeplinirea obligatiilor pe care le are acesta conform legii in cadrul organizarii activitatilor de protectie civila. Echipa noastra de consultanti va poate ajuta cu obtinerea documentelor necesare avizului de protectie civila. De asemenea, va putem indruma in aplicarea masurilor luate de  IGSU din avizul de protectie civila. Consultantii societatii va pot ajuta cu elaborarea documentelor pentru obtinerea avizului de protectie civila dar si cu elaborarea documentelor specifice pe linie de protectie civila.

             Categoriile de construcții și amenajări care trebuie să obțină aviz sau autorizație de securitate la incendiu conform HGR 571/2016. Mai exact clădiri, spații amenajate în clădiri și sisteme de instalații.

             Obținerea avizului/autorizației de securitate la incendiu cade în sarcina investitorului sau administratorului respectivului obiectiv conform art. 30 din Legea nr. 307/2006 coroborat cu capitolul 2 din Legea 10/1995

             În funcție de situație, există două proceduri principale pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu:

  • Pentru construcțiile noi, pentru construcțiile existente la care se realizează modificări ce implică obținerea unei autorizații de construire și pentru schimbările de destinație: AVIZ + AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU (anexa nr. 2 din OMAI 129/2016)
  • Pentru construcțiile existente la care se realizează modificări ce nu implică obținerea unei autorizații de construire și pentru construcțiile puse în funcțiune fără autorizație de securitate la incendiu: direct AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU (anexa nr. 4 din OMAI 129/2016)

             Indiferent de procedura urmată, este necesară întocmirea unor documentații tehnice și obținerea unor documente administrative prevăzute de legislație, precum și implementarea măsurilor constructive și de protecție activă în teren, dacă nu există deja.

            Pentru mai multe detalii nu exitati sa ne contactati sau verificati aici (https://isubif.ro/local/lista-documentelor-necesare-avizarii-autorizarii/) .

         

Consultanta PSI

Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU.

Consultanta PSI pentru autoritati locale.

Societatea noastra are un istoric vast de activitati cu autoritatile locale. De fiecare data facem chiar mai mult decat este trecut in caietul de sarcini pentru ca ne dorim sa stim ca oamenii din serviciul voluntar pentru situatii de urgenta sunt pregatiti corespunzator, autospeciala este revizuita si functioneaza in parametri.

Cursuri de formare profesionala

Societatea noastra poate organiza cursuri pentru servanti pompieri, cursurile contin parte teorietica si parte practica.

De ce sa alegi SPS POMPIERI

Cu SPS POMPIERI iti poti dezvolta afacerea in liniste, noi iti oferim toate serviciile necesare pentru ca tu sa poti sa te dezvolti in siguranta.

SPS POMPIERI

Oferim servici de consultanta de mai bine de 25 ani, experienta acumulata prin implementarea proiectelor reprezinta o valoare profesionala dovedita.

Servicii complete de consultanta

Va oferim o gama larga de servicii asfel incat sa va adresati unei singure firme de consultanta fara stres si timp pierdut.

Consultanta premium

In cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Servicii complete de consultanta PSI

Consultanta pentru intocmirea dosarului si obtinerea avizului de securitate la incendiu, respectiv a autorizatiei de securitate la incendiu. Aveti o afacere la inceput sau vreti sa va extindeti si aveti nevoie de aviz de securitate la incediu, noi va putem ajuta inca de la inceput. Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU. De asemenea, in cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Consultanta asigurata beneficiarului in vederea indeplinirea obligatiilor pe care le are acesta conform legii in cadrul organizarii activitatilor de protectie civila. Echipa noastra de consultanti va poate ajuta cu obtinerea documentelor necesare avizului de protectie civila. De asemenea, va putem indruma in aplicarea masurilor luate de  IGSU din avizul de protectie civila. Consultantii societatii va pot ajuta cu elaborarea documentelor pentru obtinerea avizului de protectie civila dar si cu elaborarea documentelor specifice pe linie de protectie civila.