Asigurarea unor servicii de urgenta

Servicii

Servicii de consulta PSI profesionale

Fiecare proiect este unic, poti solicita o oferta personalizata, iar un specialist SPS iti va fi alaturi pe tot parcursul procesului de implementare.

Get in Touch

Bucuresti, Romania

Luni-Vineri 08.00-20.00

Asigurarea unor servicii de urgenta

Asigurarea unor servicii de urgenta, incadrate cu personal atestat profesional si instruit in acest sens, echipat si dotat corespunzator, cu rol de prevenire a incendiilor, salvarea persoanelor aflate in dificultate si de interventie in situatii de urgenta.

Pompierii servanti sunt instruiti periodic, instruirea are parte teoretica dar si parte practica, pentru a fi siguri ca asiguram servicii private de stingeri la cele mai bune standarde. Echipamentele folosite sunt asemanatoare IGSU si asigura protectia atat a utilizatorilor, cat si a celor salvati in cazul unor incendii.

Personalul incadrat are experienta practica in folosirea echipamentului din dotare. Oferim asistenta pentru exercitiile de prevenire a incendiilor si instruim personalul companiei dumneavoastra pentru a putea fi pregatit in cazul unui incendiu la locatia dumneavoastra.

Serviciile voluntare și private pentru situații de urgență se constituite în cadrul comunelor, orașelor și municipiilor în subordinea consiliilor locale, instituțiilor și operatorilor economici potrivit legii (vezi nota1).

Criterii specifice servicii voluntare de pompieri
Criterii specifice servicii private de pompieri
Norma de dotare echipament de protecție si mijloace de interventie servicii de pompieri aici.

1.Criterii specifice pentru serviciile voluntare

1.1. Criterii specifice privind constituirea și dotarea

Art. 19(1) Serviciile voluntare se constituie în comune, orașe și municipii, în subordinea consiliilor locale, pe următoarele tipuri:

a) servicii tip V1 – la nivelul unităților administrativ-teritoriale care au în evidență un număr de cel mult 1.000 de gospodării și/sau clădiri de locuit colective;

b) servicii tip V2 – la nivelul unităților administrativ-teritoriale care au în evidență un număr cuprins între 1.000 și 3.000 de gospodării și/sau clădiri de locuit colective;

c) servicii tip V3 – la nivelul unităților administrativ-teritoriale care au în evidență un număr de peste 3.000 de gospodării și/sau clădiri de locuit colective.

(2) Serviciile tip V2 au obligația să se doteze cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar serviciile tip V3, cu minimum două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

(3) Serviciile voluntare care dețin una sau mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar nu au obligația dotării cu aceasta/acestea, se pot constitui ca servicii de tip V2 sau tip V3, indiferent de numărul de gospodării și/sau clădiri de locuit colective din sectorul de competență.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul http://www.isubacau.ro/index.php/domenii-de-activitate/svsu-spsu/1493-documente-privind-organizarea-si-functionarea-serviciilor-private-pentru-situatii-de-urgenta

De ce sa alegi SPS POMPIERI

Cu SPS POMPIERI iti poti dezvolta afacerea in liniste, noi iti oferim toate serviciile necesare pentru ca tu sa poti sa te dezvolti in siguranta.

Consultanta PSI

Echipa noatra este o firma de consultanta PSI formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU.

Consultanta PSI pentru autoritati locale.

Societatea noastra are un istoric vast de activitati cu autoritatile locale. De fiecare data facem chiar mai mult decat este trecut in caietul de sarcini pentru ca ne dorim sa stim ca oamenii din serviciul voluntar pentru situatii de urgenta sunt pregatiti corespunzator, autospeciala este revizuita si functioneaza in parametri.

Cursuri de formare profesionala

Societatea noastra poate organiza cursuri pentru servanti pompieri, cursurile contin parte teorietica si parte practica.

SPS POMPIERI

Oferim servici de consultanta de mai bine de 10 ani, experienta acumulata prin implementarea proiectelor reprezinta o valoare profesionala dovedita.

Servicii complete de consultanta

Va oferim o gama larga de servicii asfel incat sa va adresati unei singure firme de consultanta fara stres si timp pierdut.

Consultanta premium

In cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Servicii complete de consultanta PSI

Consultanta pentru intocmirea dosarului si obtinerea aviz de securitate la incendiu, respectiv autorizatie de securitate la incendiu. Aveti o afacere la inceput sau vreti sa va extindeti si aveti nevoie de aviz de securitate la incediu, noi va putem ajuta inca de la inceput. Echipa noatra este formata din proiectanti sisteme de detectie, semnalizare si limitare a incendiilor, arhitecti, proiectanti constructori, consultanti pentru avizare IGSU. De asemenea, in cazul in care prin aviz se impune sa echipati locatia cu diferite echipamente de stingere a incendiilor, noi va putem ajuta sa le achizitionati.

Consultanta asigurata beneficiarului in vederea indeplinirea obligatiilor pe care le are acesta conform legii in cadrul organizarii activitatilor de protectie civila. Echipa noastra de consultanti va poate ajuta cu obtinerea documentelor necesare avizului de protectie civila. De asemenea, va putem indruma in aplicarea masurilor luate de  IGSU din avizul de protectie civila. Consultantii firmei noastre va pot ajuta cu elaborarea documentelor pentru obtinerea avizului de protectie civila dar si cu elaborarea documentelor specifice pe linie de protectie civila.